​Stålgitter til sikring mod indbrud

Hvis du har brug for en ekstra sikring mod indbrud, eller i værste tilfælde, brand i din virksomhed eller i din butik, så er du kommet til det rette sted, for vi har lige løsningen til dig med et sikringsgitter.

​Vi leverer nemlig alle former for sikringsgitter og stålgitter, herunder rullegitre, rulle jalousier og faste gitre. Vi leverer også sikringsskabe, som også kan klare en brand eller som er umulig for tyven at få op.

​Takket være vores sikringsgitre og stålgitre, har du muligheden for at kunne få en fast eller aftagelig montering, så du har en alternativ løsning på at beskytte værdierne i din virksomhed.

​Typisk vil man, med et aftageligt stålgitter, montere hængelåse og fastgøre dem med sikkerhedsvinkler. Som en ekstra feature, vil man ligeledes med et stålgitre kunne montere et sikringsgitter, så den virker som en god gammeldags dør eller med hængsler, så du får en svingbar løsning.​​

Vi leverer sikringsgitter og stålgitter i hele Danmark

Danmark er vores område, og vi ved, at hvis du vælger os, vil du ikke være i de mange indbrudstyves søgelys. Vi ved nemlig, at Danmark har mange indbrud hvert eneste år, ja, faktisk har vi så mange, at vi ligger blandt top 5 i Europa.

​Køber du vores vinduesgitre, stålgitre eller sikringsgitre, er du derfor meget godt sikret. Vi kan levere stålgitter som pulverlakeret i hvid eller sort. Vi har også en helt tredje løsning, hvor du selv vælger farven, såfremt at det er godkendt i det internationale godkendte farvesystem RAL.

​Få et tilbud på et sikringsgitter i stål

Har du brug for hjælp til din bestilling af et stålgitter og eventuelt et sikringsgitter, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: info@fastgitter.dk eller på telefon 42 46 35 35 og få et uforpligtende tilbud.​

Opmåling​

Montering

​Sikringsklasse

​Vores sikringsgitter og stålgitter er klassificeret i henholdsvis Rød, Blå og Grøn sikringsklasse i henhold til Forsikring og Pension. (SKAFOR)​​

Indhent tilbud​

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Vindinge Smedie

CVR: 14355782

kontaktoplysninger

Telefon: 20 86 11 94