Om os

Vindinge Smedie er en lille, lokal virksomhed i Nyborg med værdierne i orden. Vi har over 25 års erfaring inden for branchen, og vores kunder kender os for vores kvalitetsorienterede løsninger, høje serviceniveau og gode rådgivning.

Vi har for det meste kunder i lokalområdet af Nyborg, men vi udfører naturligvis også opgaver til resten af landet.

Bag om Vindinge Smedie

Vindinge Smedie så for første gang dagens lys i 1986, hvor Hans Jørgen startede virksomheden op som et enkeltmandsfirma. Vindinge Smedie har en deltidsansat medarbejder til at hjælpe med produktionen.

Virksomheden har siden beskæftiget sig med reparationer, tyverisikring samt reparation af landbrugsmaskiner. Vi har igennem årene lavet mange specielle opgaver indenfor smede arbejde.
Vi udfører:

Kunden som omdrejningspunkt

Vores vigtigste fokus er vores kunder. Vi prioriterer vores kunders tilfredshed samt ønsker og behov. Vi sørger derfor altid for at være nærværende i vores arbejde, så du som kunde trygt kan stole på solide løsninger, som lever op til dine forventninger.

I lokalsamfundet er vi kendte for vores ekspertise, punktlighed og præcision. Vi overholder altså alle aftaler og sørger for at holde os opdaterede på den nyeste viden og teknologi på området.

Kontakt Vindinge Smedie

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller yderligere oplysninger om vores kernekompetencer inden for smedearbejde og tyverisikring.

Du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 86 11 94 eller mail hjk@vindingesmedie.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, som du finder her.

Indhent tilbud​

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Vindinge Smedie

CVR: 14355782

kontaktoplysninger

Telefon: 20 86 11 94