Vi løser opgaverne på vores eget værksted eller ude hos kunden.

Om os

Vindinge Smedie er en lille, lokal virksomhed i Nyborg med værdierne i orden. Vi har over 25 års erfaring inden for branchen, og vores kunder kender os for vores kvalitetsorienterede løsninger, høje serviceniveau og gode rådgivning.

Vi har for det meste kunder i lokalområdet af Nyborg, men vi udfører naturligvis også opgaver i eksempelvis Odense.

Bag om Vindinge Smedie

Vindinge Smedie så for første gang dagens lys i 1986, hvor Hans Jørgen startede virksomheden op som et enkeltmandsfirma. Vindinge Smedie har en deltidsansat medarbejder til at hjælpe med produktionen.

Virksomheden har siden beskæftiget sig med reparationer, tyverisikring samt reparation af landbrugsmaskiner. Vi har igennem årene lavet mange specielle opgaver indenfor smede arbejde.
Vi udfører:

  • Smedearbejde.
  • Mekanisk tyverisikring.
  • Samt reparation af landbrugs- og havemaskiner.
  • Træfældning og flishugning.​

Kunden som omdrejningspunkt

Vores vigtigste fokus er vores kunder. Vi prioriterer vores kunders tilfredshed samt ønsker og behov. Vi sørger derfor altid for at være nærværende i vores arbejde, så du som kunde trygt kan stole på solide løsninger, som lever op til dine forventninger.

I lokalsamfundet er vi kendte for vores ekspertise, punktlighed og præcision. Vi overholder altså alle aftaler og sørger for at holde os opdaterede på den nyeste viden og teknologi på området.

Kontakt Vindinge Smedie

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller yderligere oplysninger om vores kernekompetencer inden for smedearbejde, tyverisikring eller reparationer af landbrugs- og havemaskiner, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 86 11 94 eller mail hjk@vindingesmedie.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, som du finder her.

Vindinge Smedie udfører mange former for svejseopgaver.

Vi foretager reparationer og vedligeholdelse og bygger både små og store konstruktioner helt fra bunden.​

Firmainformation​

Vindinge Smedie

CVR: 14355782

Kontaktinformation​

Tlf.: 20861194

E-mail hjk@vindingesmedie.dk 

Kontakt os her

Her ligger vi​

Lamdrupvej 1, indk. v. Ferritslevvej 35
5800 Nyborg

Se på kort her